Mullilahden Monakossa Sastamala

Olin Ramin yllytyksestä ja ilmoittamana ajamassa Markon maamoottori kuplalla. Rami ja Marko Ahlgrenilaisella. Ajoin myös yleisessä luokassa.

 Naiset: Auto ei ollut tuulen nopea, mutta sopi Monakoon. Kuplalla ajaminen oli kovin outoa pitkästä aikaa, kyllä se kardaani vaan paljon paremmin käteen istuu.. Lopputulos oli kuitenkin huikea: a-finaalissa ajelin ensin toisena, kunnes pääsin ohi johtoautosta ja eka voitto kolmeentoista vuoteen oli käsissä!!!  =)

Nuoret: naiset ja nuoret ajettiin limittäin joten Ramin ajoa en kovinkaan hyvin ehtinyt katsomaan. A-finaaliin hänkin tiensä selvitti, ja sitä lähtöä itsekin juoksin katsomaan oman finaalini jälkeen.. Ensimmäisessä kurvissa oli ahdasta ja Rami painui yli penkkojen, ei sentään kaatanut.. Mutta keskeyttämään joutui siis...

Yleinen: Uskomattomien vaiheiden jälkeen pääsin sijoituslähtöön,siellä kiiruisemmat  painoivat toisensa penkoille, siispä minä jälkijoukoissa saapuneena totesin tilaisuuteni tulleen ja pääsin kärkeen. Nousu b-finaaliin oli siis edessä. Sinne suoraan viivalle ja odottamaan lähtökäskyä..Siellä oli kyyti kovaa mutta mukana kuitenkin roikuttiin, kunnes yst kanssakilpailija fiiatillaan päätti mennä sisäkurvin puolenmetrin aukosta ohi, vaan jäikin kiinni kuplan takaloksuun. Minulta sammui auto, eikä lähtenyt enää käyntiin vaikka irti päästiinkin.. Sijoitus kuitenkin 11.  heh  =)

Marko oli jossain vaiheessa kanssani samassa lähdössä, mutta joutui jäämään taakseni, ja rengaskin oli rikki..  :(

 

kaksi pyttyä siis kotiinviemisinä ja mikroaaltouuni, joka harmikseni oli pari senttiä liian leveä meidän kaapistoon, se olisi muuten ollut aika namu juttu...

Autot nyt eivät tietenkään menneet kaupaksi..  =)