Kaanaan moottoriurheilukeskus, Tampere

Rami ja Marko lähtivät reissuun jo perjantai-iltana. Yöpyivät mökissä jossain... Me lähdimme lauantaiaamuna oikein hirmuisen aikaisin matkaan Sengströmien ja Railamaan Jussin kanssa samaa matkaa. Perillä oltiin kohta seitsemän jälkeen, jotta saataisiin hyvät varikkopaikat, mutta katinp:t. Molemmat varikkoalueet oli jo "varattu" edellisenä iltana. Olo oli jo ihan epätoivoinen, mihin meidän autot enää mahtuisivat..? Sattumalta löysin varikkopäällikön, joka auttoi meitä löytämään mainion paikan alueelle johtavan tien varteen rajatulta uudelta alueelta. Paikka olikin oikein hyvä, lyhyt matka taululle ja katsomoon..!!

Rami voitti ensimmäisen aika-ajolähtönsä ja aika oli  1.44,67 sijoitus 1 aika-ajojen jälkeen 13. Minä jäin omassa ensimmäisessä lähdössäni ruuhkan taakse, enkä päässyt ajamaan omaa ajoani, aika 1.51,80 ja sijoitus 24.

Toisissa aika-ajoissa Ramilta hajosi rengas heti ekassa kurvissa joten ajan parannusta ei siis tullut...(2.03,46) Harmi!! Minä sain hyvän kirittäjän ja pääsin ajamaan rauhassa, aika paranikin melkein 10 sekkaa 1.42,35 ja se riitti b-finaaliin!! Siellä kolmas hurjasta yrityksestä huolimatta, sijoitus siis 10.!!  (joka oli siis aika-ajosijoituskin..) Pitää olla kovin tyytyväinen, koska olin kyläkisa-autolla toisten huippuja vastaan...  ;)

Yleisessä luokassa sain parannettua aikaani naisten luokan ajoista (1.40,96) ja olin ekan aika-ajon jälkeen vielä sunnuntaipaikassa kiinni.(107.) Marko taasen joutui eka kurvissa pikkuisen penkoille ja etupäästä jotain irtipoikkirikki, se oli siis siinä.. Toisessa aika-ajossa sain vieläkin parannettua aikaani,(1.40,76) mutta se ei kuitenkaan riittänyt nousuun sunnuntaille, olinko sitten 148. kun 118 meni jatkoon?? Ihan hyvin kuitenkin kun melkein 300 yrittäjää oli!!

Siispä autot kärryille ja kotia kohti, kello olikin yli 11 kun saatiin auto purettua, seuraavana aamuna takaisin..  =)

Palkinnnoksi sain digikameran!! Se vaan on vieläkin Aulilla lainassa, se jäi sinne kotimatkalla, kun poikettiin kahvilla..  ;)

Autoja ei mennyt, kenttiläinen saatiin takaisin Hakuliselta sunnuntaina (hän ei päässyt sillä mihinkään, keräilyissä putosi), kolmea muutakin autoa koitettiin, mutta yksikään ei jäänyt...