Vilppulan Särkikankaan radalla.

Matkaan lähdettin jo perjantaina, suuntana väärinmaja ja ruhalan lomamökit jossa oli tarkoitus yöpyä..

Mukana Rami virtain kisasta saadulla 850fiiulla ja Pauliina vanhalla kunnon kenttiläisellä joka on ollut perheessä jo yli 10 vuotta.

Rami keskeytti alkuerässään penkoille siispä piti kiertää keräilyistä, sieltä lähtövoitto. Kuin myös välierästä, siispä sunnuntaita odottamaan...

Minä olin alkuerässäni neljäs, se riitti välieriin. Siellä kolmospaikka, jolla aukesi tie sunnuntaille.

Tein yhden tarjouksen SofiaSeppälän fiiatista, niinkuin noin 115 muutakin, minulle se kuitenkin tuli =) Siinä onkin Ramille oiva auto ensi vuoden SM:iin Se lastattiinkin kiiruusti rattaille ja lähdettiin viemään poliittiseen turvapaikkaan Siuronperälle... Takaisin mökillä oltiin varsin myöhään, eikun nukkumaan ja herätyskellot ajoissa soimaan..

Sunnuntaina Rami oli alkuerässään kolmas, välierissä kakkonen. Semissä sattui ja tapahtui, mutta b-finaalipaikka aukeni. Siellä lähtö meni nappiin ja näytti siltä että Rami menee keulille, mutta sitten Saarnin Jussi tuli ja molemmat menivät penkoille.. Rami pääsi kuitenkin vielä liikkeelle ja ajoikin raivokkaasti ollen kolmas, mutta vain kaksi nousi. Sijoitus kuitenkin SM:issä upeasti 9.!!!!

Minäkin olin alkuerässäni kolmas ja välierissä neljäs, jatkossa kuitenkin.. Semin viides sija oikeutti kaikkaan sijoituslähdössä. Sieltä lähtövoitto!! ja b-finaaliin. Siellä mentiin taas kuin olisi ollut tuli persiin alla, sijoitus neljäs ja koko kisan 10.!! Ja minä kun lähdin mukaan vain seurakoiraksi, ja otin auton mukaan kun sellainen sattui olemaan... Naisten finaalien ainoa muu kuin fiat merkkinen kilpuri...

Palkinnoksi saatiin Ramin kanssa molemmat kylmälaukut, pysyypähän tunteet viileinä kisatiimellyksessä..  =)