Kokemäen Risten radalla

Ajamassa Ramin kanssa kenttiläisellä, joka siis pelastettiin takaisin kotitalliin kardaanikunkusta.

Luokkina nuoret/naiset jossa  Rami mukana, EVK ja yleinen, johon  olin itse menossa.

Nu/na: Rami alkuerässä 4. tie aukesi välierään. Siellä olisi oltava neljän joukossa jotta olisi mukana semeissä. Välierässä kolmas sija, siispä semiin, jossa tiukan taistelun jälkeen paikka b-finaaliin. B-finaalissa yritys oli kovaa, kardaanilla annettu lähtötasoitus ei juuri haitannut, Rami ajoi  neljäntenä, kunnes viimeisellä kierroksella hienot ohitukset kahdesta edellä menevästä ja saavutuksena paikka päivän päälähtöön, A-finaaliin. Siellä käsillä oli jo viides sija ja tähtäimessä edellä menevien päänahat, mutta tekniikka oli vastaan ja auto pysäsi. Keskeytys oli tosiasia. Sijoitus siis 8.

Vika ei ollut onneksi suurensuuri, mutta toki harmittavainen Ramin kannalta, virranjakajan kärkien välissä piikki, se pois ja pääsin viivalle siis minäkin.

EVK: Alkuerässä sain unelmalähdön, ja olin menossa hyvissä asemissa ensimmäiseen mutkaan, jotain kuitenkin tapahtui, kolina oli hirveä, auto pyörähti.. Osumaa oli tullut etupäähän sen verran, että nilkutin varikolle, tutkitaan miten kävi.. Hymyilevät huoltomiehet ottivat vastaan autoni jonka etupyörät osoittivat kumpi mihinkin suuntaan.. Hammastanko (?) vääntynyt ja mitä ties muuta. Rautakankea vaan kehiin ja uutta matoa koukkuun, keräilyyn viivalle siis.. Siellä näytti taas ihan hyvältä kunnes osui.. sitten lähdettiin.. Nokka tömähti  kaiteeseen, ei kaatoa. sentään.. Eturengas hajosi, taas nilkutin varikolle ihmettelemään kovia kokenutta autoani..  ;)

Rengas vaihdettiin, ja jäätiin odottamaan yleisen luokan alkua..

Yleinen: Alkuerässäni olin neljäs, joka oikeutti suoraan välieräpaikkaan. Välierässä taistelu oli tiukkaa ja mahdollisuuksiakin vielä olisi ollut, mutta sitten eräs kanssakilpailija päätti kiilata minua keskihampaan kaiteeseen.. jäimme kiinni toisiimme ja ajauduimme keskialueella jossa pääsimme sentään irti. Peli oli kuitenki jo molempien osalta pelattu..  Siispä makkaralle...

Päivä oli pitkä, kotona taidettiin  olla vasta yhdeksän maissa..

Autosta ei ollut vieraita tarjouksia, coupefiiattia koitettiin parilla lapulla, mutta ei osunut..  =(